طرز تهیه ترشی انبه

مرضیه ترابی آبان ۱, ۱۳۹۸ ۰
طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه ی جنوب برای شما دوستان قرار داده شده است. امیدواریم لذت ببرید. این ترشی طعمی مفتاوت و هیجان انگیز دارد و امکان تهیه آن در خانه هم موجود است.

مواد لازم:

 انبه کال تمر سیاه هندی 5 کیلو
تمر سیاه هندی یک چهارم بسته متوسط
 رب انار شیرین یا ملس  یک لیوان
 * شیره ی خرما  نصف لیوان
 شکر  نصف لیوان (انتخابی)
 سیاه دانه نصف لیوان
 سیر میکس شده  5 قاشق
 ادویه ی محلی مخصوص ترشی انبه یک قاشق
سرکه ی دولیتری 1 عدد
* ادویه های معطر 1 قاشق

نکته: شیره ی خرما  اگر رب انار ریختید بهتر است شیره خرما نریزید

نکته: مخلوط تخم گشنیز و تخم خردل و زیره ی سبز بصورت برشته شده و پودر شده

طرز تهیه ترشی انبه سیاه :

انبه ها را خوب بشویید و خشک کنید. برش داده و هسته آن را در بیاورید. انبه ها را چهار قاچ کنید یا به صورت حلقه ای برش بزنید. در این دستور پوست انبه ها باید بماند. بعد ادویه ها را با روغن زیتون برشته کنید می توانید روغن هم نریزید.

بعد از آن کمی تمر هندی را درون کمی سرکه بریزید. روی حرارت بگذارید تا با دمای خیلی کم جوش بخورد تا رقیق شود. بعد آن را صاف کنید. بعد سرکه را بریزید و بگذارید جوش بیاید. مایع تمر را اضافه کنید. وقتی جوش آمد دو تا مشت از انبه ها را داخل آن بریزید. بعد از هفت هشت دقیقه رب انار و شیره خرما بریزید. بعد تمام انبه ها را داخل آن بریزید. بدون جوش خوردن خاموش کنید. وقتی که سرد سرد شدند بعد از ده دوازده ساعت سیر و سیاه دانه را هم به آن اضافه کنید و داخل شیشه بریزید

 

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »