طرز تهیه نان شیرمال خانگی

مرضیه ترابی اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۹ ۰
طرز تهیه نان شیرمال خانگی

در ادامه ی این مطلب طرز تهیه نام شیرمال را با جزئیات کامل مشاهده و مطالعه می کنید. ما را دنبال نمایید.

طرز تهیه:

  • آرد :6-5 فنجان
  • زرده تخم مرغ:2 عدد
  • خمیر مایه :1 قاشق سوپخوری
  • شیر:1 فنجان
  • شکر:3/2 فنجان
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • آب ولرم :به مقدار کافی
  • روغن :3/2 فنجان
  • زنجبیل در صورت تمایل :1 قاشق چایخوری
  • کنجد :3/1 فنجان
  • کره و شیر:کمی

طرز تهیه نام شیرمال:

مایع خمیر را با یک قاشق مربا خوری شکر در شیر گرم حل کنید و بگذارید تا پف کند.

آرد را هم با شکر ، روغن ، زرده تخم مرغ  و اگر دوست داشتید کمی زنجبیل مخلوط کنید و کم کم آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید.

5 تا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا نرم شوذ. بعد خمیر را به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید و به حالت گلوله در بیاورید. روی خمیر را بپوشانید و کمی استراحت دهید تا پف کند. بعد خمیر را با وردنه به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در بیاورید.

سینی چرب شده را دم دست بگذارید و خمیر هایی که فرم داده اید داخل سینی قرار دهید. زرده تخم مرغ و کنجد را با کمی زعفران مخلوط کنید و روی نان های خود بمالید.

پیش از شروع کار فر خود را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.  پس از چیدن و زرده ی تخم مرغ مالیدن، سپس سینی شیرمال را طبقه وسط فر قرار دهید تا نان پخته شود. پس از گذشت زمان و پخت نان ها، آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی سرد شوند ، کمی شیر و کره روی نان ها بمالید تا براق و نرم شوند.نان های شما آماده ی میل کردن هستند. نوش جان

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »