طرز تهیه بیف استروگانف رژیمی

مرضیه ترابی فروردین ۱۹, ۱۳۹۹ ۰
طرز تهیه بیف استروگانف رژیمی

بیف استروگانف به علت اینکه با خامه طبخ می شود، نسبتا غذایی سنگین و پرکالری شناخته شده. امروز می خواهیم طرز تهیه این غذا را بدون خامه به شما آموزش دهیم. که طعمی نزدیک به بیف استروگانف اصلی را دارد.

مواد لازم:

گوشت فیله ی نواری برش شده      300 تا 400 گرم

قارچ                   250 گرم

شیر کم چرب        1 لیوان

پیاز خلالی           1عدد بزرگ

سس بدون چربی   3 قاشق غذاخوری

عصاره گوشت       1 بسته

زعفران                 یک چهارم قاشق چایخوری

آب لیمو تازه          1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی         2عدد درشت

نمک و فلفل و زردچوبه   به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را خلالی برش داده و در ماهیتابه کمی تفت می دهیم. در همین هنگام گوشت های خود را از چربی جدا کرده و نواری برش میزنیم.

پس از اینکه کمی پیاز ها تفت داده شد، گوشت های برش زده را به پیاز ها اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. با همان حرارت کم می گذاریم بپزد. در ظرف را می گذاریم تا آب بیندازد و با همان

آب بپزد. حدود 45 دقیقه تا 1ساعت زمان می خواهد تا بپزد. دراین زمان زرچوبه، فلفل ، عصاره گوشت و در صورت لزوم نمک، شیر و سس را اضافه کرده و هم میزنیم و با حرارت بیشتر می گذاریم تاشیر وسس به خورد گوشت بروند.

در ظرف دیگری قارچ ها راخورد کرده وتفت می دهیم نمک، آبلیمو را اضافه می کنیم تا رنگ آن سفید بماند. میتوانیم قارچ ها قبل از اضافه کردن سس و شیر به گوشت،

با همان غذا مخلوط کرده و کمی تفت دهید ودر این صورت فقط آبلیمو بزنید. سیب زمینی هارا خورد می کنیم می توانیم خلالی یا چیپسی خورد کنیم و سرخ کنیم.

پس از آماده شدن غذای خود، می توانیم با تزئیت قارچ و سیب زمینی آن را تزئین کنیم. امیدواریم لذت ببرید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »