در ادامه ی این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه ی یکی از اصیل ترین سس های ایتالیایی را مشاهده نمایید. سس پستوی خوشمزه که دستور تهیه آسانی دارد و یکی از محبوب ترین ها با پاستا است.
مواد اولیه ی تهیه سس ایتالیایی پستو:
- ریحان تازه:4 پیمانه
- دانه کاج Pine nuts:نصف پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده:نصف پیمانه
- سیر:1 حبه
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- روغن زیتون:نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا دانه های کاج را در سینی بگذارید تا کمی بو داده شود. می توانید به جای دانه ی کاج از مغز گردو هم استفاده نمایید. پس از 8 دقیقه بو دادن دانه های کاج یا گردو آن ها را بگذارید تا خنک شوند.
سپس دانه ها را با پنیر ، سیر ،ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند و اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلو گیری کنید.
روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
سس پستوی شما به مدت 3 روز در یخچال می تواند بماند و همچنین با غذاهایی همانند مرغ و پاستا سرو می شود.
صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک