در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی سس آلفردو را مشاهده کنید. این سس با پاستا و مرغ و… سرو می شود و جزو سس های ایتالیایی می باشد.
مواد لازم:
- خامهٔ غلیظ:1 و نیم پیمانه
- کره: 6 قاشق غذاخوری
- حبهٔ سیر: 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و خامه را در قابلمه را تابه ای بریزید و بگذارید تا به خوبی با یکدیگر روی شعله مخلوط شوند و آن ها را به آرامی هم بزنید.
وقتی مخلوط کره و خامه شروع به حباب زدن کردند سیر رنده شده را به آن بیفزایید و مداوم مخلوط کرده و هم بزنید تا کره و خامه نسوزند.نمک و فلفل را هم به سس اضافه کنید
سپس حرارت را کم کم کنید تا موقعه استفاده سس گرم بماند. در این سس به جای یک حبه سیر میتوانید از 2 قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید .
به جای کره می توانید از روغن های گیاهی همچون کنجد و زیتون استفاده کنید. ریحان و جعفری تازه می تواند برای تزئین مواد استفاده شود.
صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک