2 طرز تهیه سس بوفالو وینگز مخصوص مرغ کبابی و سوخاری!

مرضیه ترابی تیر ۲۶, ۱۳۹۸ ۲
2 طرز تهیه سس بوفالو وینگز مخصوص مرغ کبابی و سوخاری!

سس بوفالو وینگز یکی از سس های محبوب است که برای تهیه کباب بال مرغ از آن استفاده می شود. این سس در میان سس های باربیکیو و کباب بسیار محبوب است. طرز تهیه این سس و کباب خوشمزه بسیار آسان است. بسیاری معتقد هستند که با خوردن این غذا کسانی که بال مرغ دوست ندارند هم طرفدار آن می شوند. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس بوفالو وینگز 1:

  • چغندر فرنگی: یک عدد، رنده شده
  • سرکه: نصف پیمانه
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه سس بوفالو 1:

چغندر ها را کمی بپزید تا نرم شود سپس روغن و نمک و سرکه و ادویه در صورتی که علاقه دارید به سس خود اضافه کنید و روی بال های کبابی خود بمالید. این ساده ترین و کلاسیک ترین طرز تهیه برای سس بوفالو وینگز است.

طرز تهیه سس بوفالو وینگز مخصوص مرغ کبابی و سوخاری!

مواد لازم برای تهیه سس بوفالو وینگز 2:

  •  1فنجان سس سویا
  • قاشق چایخوری شکر
  • 1/2فنجان آب آناناس
  • 1/4فنجان روغن نباتی
  • 1قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1قاشق چایخوری زنجبیل

زرز تهیه سس بوفالو 2:

برای طرز تهیه این دستور، جایگزین روغن نباتی می توانید از کره استفاده کنید. کره ی آب شده را به همراه پودر سیر و سس سویا و زنجبیل و شکر و آب آناناس و… (کل مواد لازم ذکر شده) مخلوط کنید و زمانی که مرغ ها داغ هستند و تازه کباب شده اند، سس را روی آن ها بریزید و سرو کنید. این دستور مربوط به کشور های آسیایی شرقی است و با دستور سنتی این سس متفاوت سرو می شود.

نکات تهیه سس بوفالو کینگز:

1- سس بوفالو وینگز می تواند با مرغ سوخاری و کنتاکی و چینی نیز سرو شود.

2- ادویه ها و مخلوط سس شما می تواند شخصی سازی شده و مطابق با ذائقه شما تغییر کند.

3- استفاده از چغندر در دستور سنتی برای غلظت سس و نشستن آن روی تکه های مرغ است.

4- سس بوفالو وینگز را برای یک وعده تهیه کنید و از نگهداری طولانی مدت آن خودداری کنید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

۲ دیدگاه »

  1. بهاره تیر ۳۰, ۱۳۹۸ at ۱:۵۹ ب.ظ - پاسخ

    این سس عالیههههههه دستور غذای بسیار خوبی بود

    • رضا ترابی تیر ۳۰, ۱۳۹۸ at ۲:۰۱ ب.ظ - پاسخ

      نوش جان

فرستادن دیدگاه »