طرز تهیه دمپختک خوشمزه و اصل

مرضیه ترابی بهمن ۲۳, ۱۳۹۸ ۰
طرز تهیه دمپختک خوشمزه و اصل

در این مطلب با ما همراه باشید تا ببینیم جزئیات دستور پخت یک دمپختک خوشمزه چیست و چگونه می توانیم در زمانی کم یک دم پختک یا دم گوجه و باقالای خوشمزه تهیه کنیم.

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه

پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ

باقالا زرد خشک : 2 پیمانه

زرد چوبه : 1 قاشق غذا خوری

کره یا روغن : به مقدار لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا برنج را شسته و بگذارید تا یک الی دو ساعت خیس بخورد. تابه ای برداشته و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

کمی که باقالا ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد. پیاز های خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید.سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »