طرز تهیه لواشک انار خانگی خوشمزه

مرضیه ترابی مهر ۲۲, ۱۳۹۸ ۰
طرز تهیه لواشک انار خانگی خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه لواشک خوشمزه ی انار در منزل را به شما آموزش خواهیم داد. با ما در ادامه ی این مطلب همراه باشید.

مواد لازم:

  • به 1 عدد بزرگ
  • دانه انار یا آب انار 1کیلو معادل 1 لیتر آب انار
  •  آبلیمو   3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

به ریز شده را به همراه آب انار یا پوره ی انار و 3 قاشق آب لیمو داخل قابلمه ای بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از اینکه به جوش آمدند اجازه دهید تا با حرارت کم مواد لواشک به مدت نیم ساعت آرام آرام بپزد.اگر حس کردیدفکر کردید لواشک خیلی ترش میشود میتوانید در این مرحله 1 قاشق شکر هم به آن اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد بجوشد و طعم ملس تری پیدا کنند.

پس از این مدت مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود.سپس داخل میکسر بریزید تا به شکل پوره شوند.

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و موااد پوره شده را به صورت نازک روی کاغذ پخش کنید. سینی را داخل فر به مدت 1 تا 2 ساعت با دمای 120 درجه سانتی گراد قرار دهید تا لواشک خودش را بگیرد.

سینی را از فر خارج کنید تا لواشک سرد شود و بتوانید مصرف کنید. لواشک های آماده شده را به اندازه های دلخواه ببرید و در کیسه فریزر نگهداری کنید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »