طرز تهیه سس مایونز خانگی

مرضیه ترابی اسفند ۸, ۱۳۹۸ ۰
طرز تهیه سس مایونز خانگی

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس مایونز در خانه را به شما عزیزان توضیح دهیم.

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۱ قاشق مرباخوری

روغن مایع ۱ لیوان

نمک ¼ قاشق چایخوری

چند قطره آبلیمو

سرکه ۲ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه به اندازه کافی

پودر خردل خیلی کم ( در صورت تمایل )

طرز تهیه سس مایونز خانگی:

ابتدا تخم مرغ های خود را می شکنیم و زرده و سفیده را از هم جدا کرده و زرده ها را به همراه شکر و نمک و پودر خردل مخلوط می کنیم. این کار را تا یک دست شدن مخلوطمان ادامه می دهیم.بعد در کاسه ای سرکه را می ریزیم و آبلیمو را به آن می افزاییم و با هم خوب مخلوط می کنیم و نیمی از آن را در پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم و نیم دیگر را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم

و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و آن وقت روغن مایع یا روغن زیتون هر کدام که در دسترستان بود را قطره قطره به مواد اضافه می کنیم و با ریختن هر قطره با مواد آن را به طور مداوم مخلوط می کنیم و سپس قطره بعدی را می ریزیم.

زمانی که نصف لیوان از روغن مایع یا روغن زیتون را قطره قطره اضافه کردید دیگر دست نگه می داریم و سس را مخلوط می کنیم به احتمال زیاد مایه سس غلیظ شده و اصطلاحا خودش را گرفته ، در اینجا باقی مخلوط آبلیمو و سرکه را

که در پیاله ریخته بودیم به سس اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و مجددا نصف دیگر لیوان روغن را قطره قطره به سس می افزاییم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا غلظت بگیرد و دیگر از هم زدن دست می کشیم

و فلفل سیاه را روی سس می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم وبه مدت ۲ ساعت در دمای محیط منزل سس را قرار می دهیم.ذدر اخر سس را در شیشه می ریزیم و درب آن را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

سعی کنید سس مایونز خانگی که درست می کنید متناسب با مقدار مصرف ۱ هفته باشد بدلیل نداشتن مواد نگهدارنده بیش از این نمی توان سس را نگهداری کرد چون فاسد می شود.این سس سالم را با انواع سالادها نوش جان کنید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »