طرز تهیه موساکا یونانی

مرضیه ترابی آبان ۱۲, ۱۳۹۸ ۰
طرز تهیه موساکا یونانی

در این مطلب با ما همراه باشید تا طر تهیه موساکا را برای شما دوستان شرح دهیم. موساکا از غذاهای اصیل یونانی است که بر پایه سبزیجات درست می شود و در آن از گوشت چرخ کرده هم می توان استفاده کرد. همچنین در این خوراک خوشمزه از سسی مخصوص استفاده می شود.

مواد لازم سس موساکا:

آرد یک قاشق غذاخوری
شیر  یک پیمانه
 کره  ۲۰ گرم
خامه  یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  مقداری

مواد لازم موساکا:

 بادمجان قلمی حلقه شده ۴ عدد
گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم
 پیاز ریز شده  یک عدد
 سیر خرد شده  سه حبه
 قارچ ورقه شده  ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
آویشن یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

پیاز و سیر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید و سپس گوشت را به آن بیفزایید . خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید. در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید. بادمجان های خود را پس از اینکه زهرابش را گرفتید داخل فر بگذارید تا کمی طلایی رنگ شود. البته می توانید بادمجان را سرخ کنید اما در فر بامجان شما حالت روغنی نمی گیرد.

برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .

ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود . آخرین لایه از موساکای خود را با پنیر بپوشانید سپس حدو 45 دقیقه در فر بگذارید تا به خوبی پخته و روی آن طلاحی شود. برای موساکا لازم نیست دمای فر بالا باشد.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »