مواد لازم برای ترشی ذرت :
پیاز متوسط |
یک عدد |
خیار |
یک عدد |
فلفل |
یک عدد |
گوجه فرنگی |
دو عدد |
سرکه سیب |
دو پیمانه |
ذرت |
دو پیمانه |
آب |
نصف پیمانه |
شکر |
یک سوم پیمانه |
زردچوبه |
نصف قاشق چایخوری |
خردل |
یک قاشق چایخوری |
آرد ذرت |
یک قاشق سوپخوری |
گلپر |
یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ترشی ذرت :
ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته برای تهیه ترشی ذرت :
می توانید ذرت ها را مانند تصویر خرد کنید و هم می توانید آن ها را دانه دانه کنید.
صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک