طرز تهیه حلوای زنجبیل

klog اردیبهشت ۲, ۱۳۹۶ ۰
طرز تهیه حلوای زنجبیل

 طرز تهیه حلوای زنجبیل

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

 آرد  700 گرم
 روغن جامد 200 گرم
کره  150 گرم
پودر شکر  350 گرم
پودر زنجبیل 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر کاکائو به مقدار کافی برای تزئین

 

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

 

حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.

 

کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

 

آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.

تبلیغات

صفحه اول جستجوی گوگل تنها برای ده سایت جا دارد. چرا سایت شما در این میان نباشد؟ خرید بک لینک ، بک لینک

فرستادن دیدگاه »