دستور طرز تهیه همبرگر خانگی

klog ژانویه 30, 2017 0
دستور طرز تهیه همبرگر خانگی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که عاشق همبرگر هستید توصیه میکنم حتما ما را همراهی کرده و طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و البته سالم و بهداشتی را فرا گیرید …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده با چربی ۲۰ درصد ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

این دستور به جرات بهترین و کامل ترین دستور برای همبرگر میباشد ، با این دستورالعمل شما لذت تهیه خوشمزه ترین و خوش بافت ترین همبرگر را تجربه خواهید نمود.
ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و اب ان را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند ، بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری ارد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابدار و در عین حال خوبی دارد پس ارد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره  ای در اورید ، دایره های اماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

نکات مهم

میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از انها استفاده کنید.
در صورت امکان همبرگر را روی زغال یا کباب‌پز تهیه کنید. اگر آن را سرخ می‌کنید، تابه را فقط چرب کنید.
بعد از سرخ کردن هر سری همبرگر، تابه را با حوله کاغذی پاک کنید تا چربی‌های سوخته پاک شود.
هرگز حرارت را زیاد نکنید، چون دور همبرگرها سرخ شده و مرکز آن خام می‌ماند و گوشت باد می‌کند.
هرگز حرارت را خیلی کم نکنید، چون همبرگر آب می‌اندازد.
اگر در بافت برگر از پنیر استفاده می‌کنید، آن را زود به زود برگردانید.
اگر روی همبرگرتان از پنیر استفاده می‌کنید، پس از اینکه آماده شد آن را برگردانید، سپس ورقه پنیر تست یا چدار را که به دمای محیط رسید روی آن قرار داده و پس از یک دقیقه آن را داخل نان بگذارید.
می‌توانید نان را نصف کرده و هرقسمت را از داخل روی گریل یا در تابه کمی سرخ کنید.
همیشه مخلفات برگر را در قسمت بالای نان قرار دهید.

فرستادن دیدگاه »